Ürün Rengi: Siyah
Dış Materyal : Hakiki Deri
İç Materyal : Hakiki Deri
Kalıp : Tam Kalıp / Standart
Topuk Boyu : 8,5 cm (4 cm ön platform)
Topuk Tipi : Platform Topuklu
Taban Malzemesi : Poliüretan Taban
Üretim Yeri : Türkiye
TILY, klasik siyahın asaletini modern detaylarla buluşturan güçlü ve zarif bir duruş sunuyor. Hakiki deriden üretilen TILY. siyah üst kısmı ve düğüm detayıyla sade ama etkileyici bir şıklık vadediyor. Ahşap görünümlü kalın topuğu sayesinde hem dengeli bir yürüyüş deneyimi sunuyor hem de stile doğal bir sıcaklık katıyor. Tokalı bilek bantı, ayağı zarifçe kavrayarak güvenli ve konforlu bir kullanım sağlıyor. TILY, gardırobunun en kurtarıcı parçalarından biri olmaya aday. Günlük kullanımda jean pantolon ve beyaz tişört ile sade ama stil sahibi bir kombin yaratabilir, işlevsel şıklık için kumaş pantolon ve blazer ceketle tamamlayabilirsin. Akşam davetlerinde ise siyah mini elbise ve gold aksesuarlarla göz alıcı bir kontrast yakalayabilirsin. TILY, siyahın zamansız gücünü her adımda hissettirmek için seni bekliyor.
Detaylı bilgilendirme için iade ve değişim koşullarını inceleyiniz.
MNG KARGO İle Gönderim Yapılmaktadır. Siparişleriniz 1 ile 3 İş Günü İçerisinde Kargoya Teslim Edilir. Resmi Tatil Günlerinde Sevkiyat Yapılamamaktadır.
MNG KARGO ile tüm alışverişlerinizde KARGO ÜCRETSİZDİR.
•Ürün Kullanım Kılavuzu
•Ayakkabı kullanım amacına uygun olarak kullanılmalıdır. •Ayakkabının emmiş olduğu ter 24 saatte buharlaşır. Bu nedenle ayakkabınızı 1 gün ara ile giymeniz daha uzun kullanım olanağı sağlar. •Ayakkabı rutubetli ortamlarda bekletilmemelidir. Metal tokalı ürünler sudan ve rutubetli ortamdan uzak tutulmalıdır, aksi halde pas yapabilir. Bu durum iade nedeni değildir. •Üzerinde “yıkanabilir” ibaresi olmayan ürünleri lütfen yıkamayınız. •Ayakkabınızın temizliğini yaparken üzerindeki mevcut kir veya çamuru hafif nemli bir bezle silmeniz önerilir. •Her türlü ayakkabı üzerinde “su geçirmez özelliği mevcuttur” ibaresi yok ise yağmurlu ve karlı havalarda su geçirebilir. •Deri ayakkabılar kendi renginde boya ve natural cila ile cilalanmalıdır. •Ayağın aşırı terlemesinden dolayı ayakkabı üzerinde oluşabilecek giderilmesi mümkün olmayan lekeler üretim hatası değildir. Bu ürünlerin tabanının doğal malzemeden üretilmesinden kaynaklanmaktadır. •Sürtme ve çarpma gibi sebeplerden dolayı meydana gelen çizilme yırtılma gibi sorunlar üretim hatası olarak değerlendirilemez. •Hakiki Deri Ayakkabılarda Renk Geçişi Hakkında Bilgilendirme : Satışını yaptığımız tüm hakiki deri ayakkabılar, doğal malzemeler kullanılarak üretilmektedir. Deri; nefes alabilen, esnek ve sağlıklı bir malzemedir. Aynı zamanda doğal bir ürün olduğu için üretiminde kimyasal boya katkısı kullanılmaz; bu da cilt dostu ve sağlığa zararsız ürünler ortaya çıkmasını sağlar. Ancak hakiki derinin doğal yapısı gereği, özellikle açık renkli çoraplarla birlikte ilk kullanımlarda veya denemelerde hafif renk geçişleri (boyama) yaşanabilir. Bu durum bir kusur değildir; tamamen doğal deri ürünlerin karakteristik bir özelliğidir. Tavsiyemiz: Ayakkabılarınızı ilk kez denerken koyu renkli veya benzer tonda çoraplar tercih etmenizdir. Kullanım süreci ilerledikçe deri sabitlenir ve bu geçici durum ortadan kalkar. Doğallığı ve kaliteyi ön planda tuttuğumuz her ürünümüzde olduğu gibi, bu detayları siz değerli müşterilerimizle şeffaf bir şekilde paylaşmak isteriz.
Internet Explorer tarayıcısının 9.0 ve daha eski sürümlerini desteklememekteyiz. Web sitemizi doğru görüntüleyebilmek için tarayıcınızı güncelleyebilirsiniz, güncelleyemiyorsanız başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsiniz.