Ürün Rengi: Siyah
Kalıp : Tam Kalıp / Standart
İç - Dış Materyal : Suni Deri / Tekstil
Topuk Boyu : 7,5 cm
Topuk Tipi : İnce Topuk
Detaylar : Slingbank - Sivri Burun - Ayarlanabilir Bilek Bantı - Örgü Detaylar
Taban Malzemesi : Neolit Taban
Üretim Yeri : Türkiye
Siyahın zamansız asaleti, ENSLEY'nin özgün örgü detaylarıyla buluşuyor. Her bir örgü ilmeği, sanki gece gökyüzündeki yıldızların dansı gibi, sofistike bir dokunuş sunuyor. ENSLEY, retro esintileri modern bir yorumla harmanlayarak, her kombininizde güçlü bir ifade yaratmanızı sağlar. İster özel bir davette göz kamaştırın, ister şehir hayatının dinamizmine ayak uydurun, ENSLEY size eşlik ederken stilinizi kusursuz bir şekilde tamamlar. Ayak bileğinizi nazikçe saran slingback bant ve zarif tokası, hem konforlu bir kullanım sunar hem de siluetinize feminen bir zarafet katar. Siyahın derinliği ve örgünün dokusal zenginliği, ENSLEY'i sadece bir aksesuar olmaktan çıkarıp, stilinizin odak noktası haline getirir.
Detaylı bilgilendirme için iade ve değişim koşullarını inceleyiniz.
MNG KARGO İle Gönderim Yapılmaktadır. Siparişleriniz 1 ile 3 İş Günü İçerisinde Kargoya Teslim Edilir. Resmi Tatil Günlerinde Sevkiyat Yapılamamaktadır.
MNG KARGO ile tüm alışverişlerinizde KARGO ÜCRETSİZDİR.
•Ürün Kullanım Kılavuzu
•Ayakkabı kullanım amacına uygun olarak kullanılmalıdır. •Ayakkabının emmiş olduğu ter 24 saatte buharlaşır. Bu nedenle ayakkabınızı 1 gün ara ile giymeniz daha uzun kullanım olanağı sağlar. •Ayakkabı rutubetli ortamlarda bekletilmemelidir. Metal tokalı ürünler sudan ve rutubetli ortamdan uzak tutulmalıdır, aksi halde pas yapabilir. Bu durum iade nedeni değildir. •Üzerinde “yıkanabilir” ibaresi olmayan ürünleri lütfen yıkamayınız. •Ayakkabınızın temizliğini yaparken üzerindeki mevcut kir veya çamuru hafif nemli bir bezle silmeniz önerilir. •Her türlü ayakkabı üzerinde “su geçirmez özelliği mevcuttur” ibaresi yok ise yağmurlu ve karlı havalarda su geçirebilir. •Deri ayakkabılar kendi renginde boya ve natural cila ile cilalanmalıdır. •Ayağın aşırı terlemesinden dolayı ayakkabı üzerinde oluşabilecek giderilmesi mümkün olmayan lekeler üretim hatası değildir. Bu ürünlerin tabanının doğal malzemeden üretilmesinden kaynaklanmaktadır. •Sürtme ve çarpma gibi sebeplerden dolayı meydana gelen çizilme yırtılma gibi sorunlar üretim hatası olarak değerlendirilemez. •Hakiki Deri Ayakkabılarda Renk Geçişi Hakkında Bilgilendirme : Satışını yaptığımız tüm hakiki deri ayakkabılar, doğal malzemeler kullanılarak üretilmektedir. Deri; nefes alabilen, esnek ve sağlıklı bir malzemedir. Aynı zamanda doğal bir ürün olduğu için üretiminde kimyasal boya katkısı kullanılmaz; bu da cilt dostu ve sağlığa zararsız ürünler ortaya çıkmasını sağlar. Ancak hakiki derinin doğal yapısı gereği, özellikle açık renkli çoraplarla birlikte ilk kullanımlarda veya denemelerde hafif renk geçişleri (boyama) yaşanabilir. Bu durum bir kusur değildir; tamamen doğal deri ürünlerin karakteristik bir özelliğidir. Tavsiyemiz: Ayakkabılarınızı ilk kez denerken koyu renkli veya benzer tonda çoraplar tercih etmenizdir. Kullanım süreci ilerledikçe deri sabitlenir ve bu geçici durum ortadan kalkar. Doğallığı ve kaliteyi ön planda tuttuğumuz her ürünümüzde olduğu gibi, bu detayları siz değerli müşterilerimizle şeffaf bir şekilde paylaşmak isteriz.
Internet Explorer tarayıcısının 9.0 ve daha eski sürümlerini desteklememekteyiz. Web sitemizi doğru görüntüleyebilmek için tarayıcınızı güncelleyebilirsiniz, güncelleyemiyorsanız başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsiniz.